Monday, 17 December 2012

Coafuri Mireasa Par Mediu

Dacă sunteți printre femelele noroc cu parul mediu sau lung, atunci updos este un bun coafura opțiune de mediu de a opta pentru. Updos păr arata extrem de feminin si elegant si sunt foarte des purtat de femei în nunti lor sau alte ocazii, cum ar fi petrecerea. Avantajul de a menține un updo păr constă în faptul că acesta poate fi decorat cu multe accesorii de par si acestea fac parul arata foarte diferit și unic, un nou look decât încuietorile aceleași vechi. Updos pentru par de lungime medie Pentru o ocazie cum ar fi nunta, mireasa vrea sa arate remarcabile în ceea ce privește tot ceea ce, fie că este vorba ținută de mireasa sau machiaj ei sau părul. Updos este o practică foarte comună că mulți urmați în special mirese cu parul de lungime mijlocie, cea mai bună parte fiind ele nu vor deveni niciodată monoton. Dacă aveți parul de lungime mijlocie apoi să ia profite din plin de ea și Sportului un updo frumos, păr sexy pentru nunta ta.

Diferite modele de updos păr pentru nunti ar putea fi cret, ondulat vrac, coc elegant, mic, trupa de păr panglică, bucle si noduri. Cele updos împletite, de asemenea, arata foarte frumos si sunt extrem de populare.  Și atunci când vine vorba de bal nopți, care nu vrea să arate bine? Nopți de bal sunt menite să arate bine, iar noi, în calitate de fete, doriți să poarte cele mai bune-o singură bucată și sport cele mai bune coafuri, o altă opțiune ar putea fi updos sportive. Puteți evidenția mereu parul si apoi du-te pentru un updo evidențiat, care s-ar potrivi o astfel de ocazie ca o noapte de bal, cel mai bun. De asemenea, făcând parul cret sau ondulat cu ajutorul unui ondulator, care va da look sexy pentru parul tau ondulat care poți face sport ca o jumătate sau vrac cret updo. Femeile care lucrează sau femei de afaceri pot merge in pentru poftă de mâncare franceză, care deține pe-tot parul.

Strans si nu da loc pentru dezordine în sus. Poftă de mâncare franceză updo este un pic dificil, dacă sunteți un începător, dar o sumă bună de practică se va face cu siguranta te un expert în mai puțin timp. Alternativ, altele pot merge pentru o coafura coc la fel de bine, care este un updos rapid și simplu. Ceea ce trebuie să faceți este să pieptene parul pe spate și cravată-le ca un coc pe partea de sus a capului. Știm cu toții cât de breton populare sau coafuri Bang sunt în aceste zile. Bretonul cu coafuri updo este un experiment frumos, care ar face sa arati superb. Pentru a sublinia ta coafura updo chiar mai mult, puteți face uz de accesorii de par de multe disponibile în piață. Eu m-vă că veți avea o colecție de dumneavoastră. Puteți utiliza mai ales margele perle sau flori sau frunze de grătare împletite în șuvițe de păr, aleatoriu și puteți amesteca.

De asemenea, parul cu tul sau organza, care ruleaza de-a lungul coama ta, ca o parte a unei coafura de nunta. A coafuri simple, dar plin de farmec, se uită de nunta pentru domnișoara de onoare este cret coafuri. Pentru a crea un stil de frumos cautati, partea laterală simplă parul, și de a folosi un fier de călcat fierbinte pentru a se prăbuși parul lung sau mediu. Asigurați-vă că creați bucle moi mari, și să păstreze părul până la bărbie dreaptă și sub cret. Atunci poarta cercei marionetă și sunteți gata de petrecere. Pentru a crea unele coafuri interesante se uită pentru nunti folosi aceste idei. Middle partea dumneavoastră de păr și de a crea apoi mini-franceze împletituri pe fiecare parte a parului și să le ia înapoi, și fixați-le cu agrafe de par frumoase.
Apoi stilul restul drumului plaja păr și ați terminat.

Pentru a-ți de drum în stil plajă parului, aplica un ser de par ondulat sau o sare de mare spray de pe parul umed și mesteca cu zgomot parul, apoi lăsați-l să se usuce natural si vei avea parul ondulat plajă instant. Pentru a crea updos sexy se uită pentru nunti încercați stiluri murdar. Puteți crea aceasta coafura pentru parul de lungime medie sau părul lung. Pieptene tot parul din spate, și apoi să creați coc și fixați-l în apropierea ceafă. Apoi scoate fire de par de la părți și lângă ceafă pentru a da un aspect murdar. Puteți merge, de asemenea, pentru updos laterale pentru nunti. Pentru a crea unele coafuri interesante împletite folosi aceste idei. Perie tot parul, iar apoi să creați începe să creați o impleti francez, și atunci când părul este aproape ceafă, în loc să legarea lor într-o panglica, fac un coc parte și fixați-l cu ace de păr.

0 comments:

Post a Comment