Tuesday, 18 December 2012

Coafuri De Mireasa Par Mediu

Materiale de prelucrare nu sunt doar pentru copii de școală. Ele pot fi create în coafuri mari, care vor arata elegant și modern. Coafuri cu impletituri sunt populare acum și persoanelor cu o lungime medie a parului lung, pot încerca coafuri panglica. Ele nu sunt foarte dificil de stil la domiciliu, cu condiția să aveți dreptul de instrumente Coafura si stiu tehnica de dreapta. Multe celebritati de la Nichole Ritchie, Panettiere Hayden si Selena Gomez sunt observate la coafuri panglica. Coadă de pește Braid Sampon prima și starea-ti parul cu un sampon si balsam clarificare. Acum sufla uscat parul drept, cu ajutorul unui uscator de par si perie cu zbaturi. Odata ce parul este uscat si drept, păr șpriț cu un fixativ de lumină și de a crea o parte laterală. Acum, pentru instrucțiunile de coadă de pește panglica. Începeți împletindu-și părul într-o coadă de pește pornind de doi centimetri de la linia parului, vizavi de partea laterală a.

Păr separat în două secțiuni și trageți-o șuviță subțire de păr de la secțiunea din partea stângă. Plasați această secțiune subțire pe partea dreaptă. Din nou, să ia un alt fir subțire de păr din afara secțiunea dreapta și adăugați-l la partea stângă. Repetati pe fiecare parte, până când ați terminat de împletirea tot parul. Odată ce ați ajuns la capete, asigura panglica cu o banda elastica. Trageți cateva fire de par de la coadă de pește șiret pentru a crea flyaway wispy. Împletitură Updo Dacă sunteți în căutarea pentru coafuri de nunta cu impletituri, atunci aici este doar unul perfect. Șampon și starea-ti parul cu un sampon anti-încreți și un balsam pentru stralucire consolidarea crearea acestui împletite updo. Blow parul uscat drept cu ajutorul unei perii cu zbaturi și un uscător de lovitură. Odata ce parul este uscat, parul parte la centru. Acum, parul separat prin secționarea părul doi inci de la linia parului.

Fixați segmentul din fata a parului cu agrafe de par, astfel încât acestea sunt din drum. Ia-o secțiune cu două centimetru de păr de mai sus fiecare ureche și fixați-l cu un clip. Acum, perie restul segmentului din spate a parului intr-un coc mic. Aplica un pic de ser de stralucire pe chifla și fixați coc la ceafă de cap cu unele agrafe. Trage capetele de păr în interiorul bun, astfel încât coc elegant arată fără nici flyaways. Panglica secțiunile față de păr în două panglica de simplu și să le aranjați pe coroana capului, asigurarea panglica cu agrafe. Aplica un pic de pomadă pe panglica, astfel încât acesta rămâne netedă împotriva capului tău. Materiale de prelucrare Cornrow Una dintre cele mai bune coafuri cu impletituri pentru femei negru este impletituri cornrow. Pentru a obține acest coafura mare, parul prima parte pe partea stângă și apoi începeți împletirea din dreapta pe de o parte de-a lungul liniei parului tau.

După cum veți continua împletirea, adăugați secțiuni subțiri de păr din ambele părți dreapta și stânga, așa cum veți continua în jos în partea de capul tău. Când adăugați noi secțiuni de păr în panglica, asigurați-vă doar că le-ați trage sub panglica. Acest lucru va crea o latură inversat francez aspect panglica. Când ajung în spatele urechilor, opri adăugarea de orice mai multe secțiuni de par nou. Panglica regulat până când ajunge la capete si panglica securizat cu un elastic. Există multe tipuri diferite de impletituri, cum ar fi impletituri franceză, olandeză panglica, panglica coadă de pește, impletituri micro și împletituri pixie pe care le puteți crea pentru coafuri diferite. Puteți crea coafuri diferite, prin utilizarea impletituri în moduri diferite. Exista o multime de ocazii, atunci când aveți nevoie pentru a avea o coafura formală.

La ocazii oficiale sociale cum ar fi o nunta, un bal, o petrecere, o receptie sau orice altă funcție, cele mai multe dintre noi vrea să aibă cele mai bune noastre piciorul îngrijit înainte și având o coafura frumos formală pentru a merge cu tinuta culese cu grijă, pantofi, și alte Accesorii cu siguranță nu nici un rau. Există o mulțime de diferite stiluri formale păr-le puteți încerca. De fapt, s-ar putea termina un pic dezorientat despre care exact ar trebui să încercați. Ar trebui să te duci cu clasic, subevaluate uite, sau ar fi că prea blândă pentru personalitatea ta? Ar trebui să vă experimentați? Ce se va arata bine pentru o ocazie anume? Este o idee bună să fie pregătită pentru orice eveniment posibil, astfel încât atunci când se conturează până în cele din urmă la orizont, nu te stresa intrebi ce pe pământ aveți de gând să faci cu parul tau si cum. Unele coafuri formale necesita o vizita la salonul de frumusete, dar sunt multe pe care le puteți face de unul singur.

Încercați aceste afară pentru practică atunci când aveți timp și o păstrează un dosar de cele interesante pentru diferite ocazii. Lucruri să ia în considerare înainte de a începe pe un updo par formale sunt. Care este lungimea parului tau. Ce tip de par ai. Este drept, ondulat, cret, sau pervers. Care este culoarea parului. Cautati un scurt, mediu, lung sau hair-style. Ai de gând să stilul parului tau tine sau ai de gând să viziteze un hair-stylist. Ce este ocazia. Cum formală este. Ce fel de activități vă va fi participarea la? Dacă nu va fi dans, de exemplu, doriți updo părul formală alunecarea în jos. Ce ai de gând să poarte. Ce accesorii vei folosi. Nu vrei un simplu hair-style sau la un ultra sofisticat. Vrei încuietori curgătoare, impletituri, sau un updo formală. Ai de gând să utilizați accesorii de par si ce fel. Cât de bine va parului tau stil merge cu ansamblul ta.

0 comments:

Post a Comment